Талиатели с пушена сьомга

Продукти:

1 с. л. зехтин
250 г пушена сьомга 
2-3 скилидки чесън 
зелен лук 
1 ч.ч. течна готварска сметана 
сол и смлян черен пипер 
400 г паста Талиатели

Приготвяне:

Пастата Талиатели се сварява. В голям и дълбок тиган се сгорещява зехтинът. Прибавят се обелените и нарязани на дребно скилидки чесън. След 1-2 минути се сипва сметаната и се вари до леко сгъстяване. Добавя се нарязана на ивици пушената сьомга. Прибавя се отцедената паста и всичко се готви още 2-3 минути. Поръсват се със ситно нарязан зелен лук.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *