Броколи с Пармезан

Продукти:

2 глави броколи
4 с. л. зехтин
100 г настърган Пармезан
сок от 1/2 лимон
сол
смлян черен пипер

Приготвяне:

Броколите се измива и се разделя на малки розички. Разпределя се в огнеупорна тава и се напръсква със зехтин. Посолява се и се подправя със смлян черен пипер. Запича се в предварително загрята фурна на 200 С за 10-15 минути. Изважда се от фурната и се поръсва с настъргания Пармезан. Връща се във фурната и се запича, докато се разтопи Пармезана около 7-10 минути. Поръсва се с лимонов сок.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *