КОШМАР! Жена наряза на парчета мъжа си след запой

44-годишна търновка, надупчила смъртоносно с нож мъжа си след запой, ще лежи 12 години в затвора. Това постанови Окръжният съд. Десислава Тодорова ще трябва да плати и 100 000 лв. кръвнина на сина на жертвата си, съобщава „24 часа“.

Кървавата драма се разигра на 19 юли м.г.

Десислава и 43-годишният Иван живеели в апартамент под наем във Велико Търново. Двамата били в добри отношения, но обичали да си пийват. На 18 юли преди обяд били на помен на бащата на Иван. След това, заедно с останалите роднини на пострадалия, отишли в заведение, където пили алкохол. Около 15,30 ч. двамата си тръгнали от заведението, като демонстрирали привързаност и разбирателство. По път минали през магазин и си купили за вкъщи бутилка водка и бутилка мента. После се прибрали в жилището и продължили да пият.

Около 17 ч. между двамата възникнал конфликт. Десислава грабнала нож и пробола съпруга си няколко пъти в корема и в гърба. Пострадалият паднал в коридора, но бил в съзнание. Обвиняемата сама подала сигнал за случая. Раненият мъж бил откаран в Центъра за спешна помощ във Велико Търново. Лекарите го оперирали по спешност, но независимо от положените усилия на медицинския екип, наръганият починал на следващия ден.

Делото срещу убийцата премина по реда на съкратеното съдебно следствие. Тя се призна за виновна за престъплението, извършено по особено мъчителен начин за жертвата. Окръжен съд Велико Търново и наложи наказание от 18 години лишаване от свобода, което бе редуцирано с 1/3.

Присъдата подлежи на обжалване или протест пред Апелативен съд Велико Търново.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *