Последното шокиращо пророчество на Нострадамус, което никой не беше виждал!

В току-що открития „Тайният дневник“, известен под името „Ключ 15“, който е издирван почти четири века, Нострадамус предсказал че „полскилекар ще открие лекарство срещу всички видове злокачествени тумори , което само за няколко дни ще може да даде първите положителни резултати, независимо от степента на заболяването“, а лекарството срещу СПИН ще бъде „прието от небето“, т.е. от Вселената. Звучи невероятно, но експериментите, направени в някои институти, в които се използва озоновата инфузия вкръвоносната система , показват, че в озона има потенциал за унищожаване на вируса на СПИН , а изработката на тези ваксини ще се извършва на нулева гравитация, на 270 мили над нас, в лаборатории, които ще бъдат в орбита около Земята. 

Цели два века европейците свободно чели и коментирали неговите пророчества, до 1781 г., когато папата забранил и анатемосал. Голямата му вродена дарба за възприемане и за предсказания му позволили да предвиди събития, които ще се случат в срок от 2 240 години, по-точно от 1557 до 3797 година. 

Написал повече от 1 080 страници със стотици пророчества. Досега са дешифрирани малко повече от половината, защото много тях могат да се разшифроват само и единствено след събитието. Тези данни говорят колко са били силни, богати и изчерпателни са неговите пророчества. Оправдано наричан големият пророк на бъдещето, който още в самото начало в най-малките подробности предсказал трагедията на френските крале, негови съвременници.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *