Седем претенденти за наследството на Принс, появи се и неизвестна полусестра

Седем души са се явили пред американското правосъдие, претендирайки, че са наследници на певеца Принс, който внезапно почина в средата на април, без да остави завещание, съобщи АФП, цитирана от БГНЕС.

В решение на съдията от Минесота Кевин Ейд се изброяват 6 правоимащи роднини на певеца, като всеки е цитиран с думата наследник преди името си. Не се дават други уточнения, освен имената на съответните адвокати. Става въпрос за полусестрата на певеца Тайка Нелсън и още петима полубратя и сестри /Омар Бейкър, Шарън Нелсън, Норин Нелсън, Джон Нелсън и Алфред Нелсън/.

В документа се споменава и още една претендентка – Дарсел Гришам Джонстън. Според сайта за знаменитости в шоубизнеса TMZ става въпрос за жена, претендираща, че също е полусестра, за чието съществуване не се е знаело.

“Една и съща майка, но баща различен от този на певеца. Някои членове на семейството на Принс разбраха за съществуването й едва преди няколко дни”, обяснява TMZ. Сайтът първи съобщи за внезапната смърт на изпълнителя.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *