Чудо! Жени Калканджиева направи огромна промяна в живота си!

Жени Калканджиева шашна всички със свежия си вид. Шефката на Визаж е направо неузнаваема след като до скоро изглеждаше подпухнала и състарена. Шестата по хубост в света впечатли всички с последното си участие в ТВ ефира, като освен, че беше видимо освежена, тя впечатли зрителите с нов, яркочервен цвят на косата, пише “Уикенд”. Близки до Жени разриват, че причината за разцъфтяването й е отказът й от вредния навик да надига чашката. Жени просто спря алкохола, и то навръх Великден. Твърди, че не е докоснала шишето, дори вино не е пила, увериха познатите на Калканджиева. 

След като с Тачо заживяха поотделно и останала на спокойствие, хубавицата се замислила върху собствените си грешки и видяла как постоянното пиене я разрушава и като физика, и като психика. 

Докога ще трае новият режим обаче, никой не се наема да гадае, защото шестата по хубост отдавна залита по чашката и се появяваше пияна както във „ВИП Брадър”, така и като коментатор в студията на риалитито. 

Сега Жени взела важното решение, след като се поогледала в огледалото и видяла накъде я води страстта й към високите градуси. Евгения се уплашила и от забележките на сина си Жорко, който редовно питал майка си може ли да опита от нейната чаша. 

Детето оставало много разочаровано, когато разбирало, че майка му постоянно се налива с алкохол. Затова вече трезвата Калканджиева се зарекла да стане примерна майка – започнала да става рано, да приготвя вкусни закуски на сина си, че дори посегнала към фитнес уредите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *