Ново разкритие за Жоро Илиев! Вижте какво е правил всяка вечер Главния

Висаджията Георги Илиев е имал огромна власт и влияние, много пари, любими чалга певици, но за да има сили и енергия да управлява империята, създадена от брат му Васил Илиев, като всеки простосмъртен и той е имал любима манджа.

Гозбата, от която Главния всяка вечер си е облизвал пръстите на ръцете, е била… миш-маш с кренвирши.

Любимото ястие на Жоро Илиев може да опита всеки и до днес в ресторанта „Вилата на Генерала” на хълма Хисарлъка над Кюстендил. Мястото е историческо, вилата е построена над бившата североизточна отбранителна кула на късно-античната крепост „Хисарлъка“. След Първата световна война главнокомандващият българката армия ген. Никола Жеков е бил настанен в града. Кюстендилчани му връчват званието „Почетен гражданит“ и му дават парцел в Хисарлъка, на която след това е построена вила. След време той връща жеста и вилата минава във владение на Общинския съвет, след което става ресторант, пише Пик.

В момента заведението се държи и управлява от Емил Наков – дясната ръка на Главния. Бившият директор и собственик на „Локомотив“ (Пловдив) е съсредоточил семейния си бизнес в ресторанта, където работят синът му Данчо – сервитьор, управител и момче за всичко, а съпругата му Ваня управлява кухнята, по професия тя е технолог-готвач.

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *