Нито едно дете не дойде на рождения ден на 4-годишно момче, но каква бе изненадата му когато…

Майка на усмихнато 4-годишно момченце преживя изключително тежко предателството. За рождения ден на сина си младата майка поканила 12 деца и техните родители на парти. Тя поръчала огромна торта със супергерой, когото малчуганите обожавали, балони, весели аксесоари за забавление на мъниците, играчки и всичко, което трябва за един перфектен детски рожден ден.

Каква била изненадата й, когато час преди събитието, за което малкият й син говорел от няколко дни, няколко от гостите й се обадили, че няма да отидат, пише „Мирър“. Не след дълго се оказало, че останалите не отговарят на съобщенията й във Facebook. В уречения час не дошло нито едно дете.

„Стоя си у дома и плача. Всички 12 деца, поканени на рождения ден на сина ми, не дойдоха. Останалите не отговарят на съобщенията ми. Синът ми току-що стана на 4 години и това е първият път, в който наистина осъзнава какво е да има тържество с приятели. Сърцето ми е разбито и не знам какво да направя, за да поправя нещата. Сериозно. Направих му тази огромна торта със супергерой и няма дори кой да му изпее „Честит рожден ден“

Рейчъл извадила късмет, че една от приятелките й, която членувала във Facebook група за майки, споделила публикацията й. Само след броени часове от групата се събрали близо 30 майки, които набързо организирали тържество, на което се отзовали 55 човека, сред които 30 деца!

Напористите майки дори наели пожарна кола и пожарникари, които да направят демонстрация на децата.

Така 4-годишният малчуган бързо забравил сълзите и със сигурност ще запомни голямото парти, пише блиц.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *