Важно за всеки, който има да връща пари! Удари часът!

Луната е в знак Рак, а Венера и Юпитер образуват тригон тази вечер и този хармоничен аспект ще се отрази благоприятно на отношенията ни с околните. Това ще се отрази добре и на бизнеса, на финансите, на обучението. Хората обаче стават по-емоционални и обидчиви. Затова отдайте повече топлина на близките си и особено внимание отделете на децата, съветва астрологът Ивелина Пенчева, пише „Флагман“. Уязвими области са гърдите, млечните жлези, ребрата, диафрагмата, областта на черен дроб и жлъчка.

„През времето на 5-я лунен ден, който започва в 9:35 часа, човек може да почувства “съдбата”, “предопределеността” на своя живот. Трябва да се върнат старите дългове във всякакъв аспект. Така може да се избегнат неприятностите. Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Хубаво е да се тръгне на път. Може да се развият спорове за принципите, защитавайки тези, които се нуждаят от това. Направените в този ден изводи са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неблагоприятните” хора“, предупреждава астрологът, цитиран от „Флагман“.

„Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не следва да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма. Може да останете на млечни продукти и извара. Нежелателно е да се употребяват семена, орехи, ядки, месо и риба. Делата, започнати с благи намерения, е необходимо да се доведат до край, понеже ако останат недовършени, може да последват неприятности и други бедствия“, добавя Ивелина Пенчева.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *