Д-р Вл. Пандев и Вл. Москов гости на 50-г. юбилей на Сергей Станишев

Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, бившият кмет на Благоевград и бивш вицепремиер Костадин Паскалев, неврокопчанинът Кирил Добрев и бившият общински лидер на БСП в Благоевград д-р Владимир Пандев са били сред 1000-та гости, поканени от лидера на ПЕС и бивш премиер на България Сергей Станишев на 50-годишнината му.

„Изненадах се, че съм сред поканените, и отидох с удоволствие, защото разбрах освен това, че Сергей не иска подаръци, а е помолил всеки да направи доброволно дарение за фонда „Ин витро“. Това ме трогна, защото дъщеря ми също е ин витро бебе, роди се преди три години и половина и искам и други хора да получат такъв шанс”, каза пред вестник „Струма“ д-р Пандев.

Светското събитие се състоя в хотел „ България“ в София. Д-р Пандев се впечатлил, че притокът на гости бил толкова голям, пристигнал на мястото в 20 ч., а успял да поднесе поздравленията си на Станишев и съпругата му Моника чак след 21 ч.

„Видяхме се и с Костадин Паскалев, поговорихме за ситуацията в БСП, убеден съм, че трябва нещата да се променят коренно и всичко в партията да се обърне буквално с хастара нагоре – да се обикаля, елитът да е сред хората, да не се вземат решенията от един ограничен кръг горе и да не сме беззъба опозиция”, заяви Вл. Пандев. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *