Неврокопски футболист търси клуб в Кипър за старшията на „Беласица“

Старши треньорът на „Беласица“ Ангел Славков може да напусне тима след края на първенството в Югозападна „В“ група. Идеята му за промяна на клуба обаче не е непременна цел.

„Имам оферти от чужбина и от България, но все още е твърде рано да се говори за конкретни параметри. Тепърва предстоят разговори, ако офертите не са сериозни или е нещо средно от България, ще остана в „Беласица“. Но ако във финансово отношение са добри, едва ли има някой, който да откаже. Нека не забравяме, че и финансовият елемент е важен, с което не искам да кажа, че съм недоволен от това, което получавам в настоящия ми отбор. Евентуалното ми оставане е свързано и с това, че съм обещал на кмета Димитър Бръчков и на клубния шеф д-р Христо Мазнейков, а и защото виждам перспектива за работата ми. В момента имаме проблем с базата, но и той скоро вярвам ще се реши”, коментира А. Славков.

Специалистът уточни, че офертите към него са по-осезаеми от чужбина, но не става дума за отбори от Англия или Испания. Най-сериозен е интересът от Кипър, където той работеше до миналата година. Неговите дела на Острова на Афродита се движат от неврокопчанина Костадин Башов, който е футболист на „Еносис“ (Паралимни), където вече се изявява и като треньор, а стартира кариера и на футболен агент.

„Имам пълно доверие на Костадин. Това е човекът, който ме представлява там и на когото съм възложил моите интереси. Мога смело да кажа, че той е третият ми син“, допълни А. Славков.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *