ЮЗУ преподаватели наеха специален фотограф за абсолвентския бал на възпитаниците си

Преподавателите от катедра „Връзки с обществеността“ към Правно-историческия факултет на ЮЗУ наеха специален фотограф за абсолвентите си. Той следваше навсякъде бъдещите пиари и им направи цяла фотосесия в чест на завършването.

Ръководителят на катедрата доц. д-р Славянка Ангелова поздрави абсолвентите, като им пожела успешно дипломиране, и им подари за спомен сувенири във формата на ключодържатели с логото на университета и надпис с годината на випуска. От своя страна, четвъртокурсниците изненадоха преподавателите, като им връчиха външен харддиск. „Дълго обмисляхме какво да подарим на катедрата. Решихме да е външен харддиск, който позволява съхраняването на много по-голям обем информация и ще е много полезен в научната и академичната им работа“, разясниха абсолвентите, докато се снимаха с курсовия си ръководител гл. ас. С. Попова, доц. Д. Стефанова, ас. Л. Динева, гл. ас. Р. Михайлова и докторант М. Янкова.

Заедно с бъдещите пиари празнуваха историците и абсолвентите от „Международни отношения” на ПИФ. Един от най-изявените студенти от специалност „История” – Кристиян Ковачев от Симитли, разказа, че вече 3-та година събира материали за мащабната си дипломна работа, анализираща духовните, канонични и културно-общественни аспекти в историята на Тросковския манастир. „Мисля да продължа с магистратура и евентуална докторантура”, призна той и допълни, че в знак на благодарност подарили на Катедрата по история енциклопедия за великите цивилизации.

По време на прощалната си вечер абсолвентите историци от випуск 2016 и преподавателите им си обещаха курсът да се събира ежегодно в Благоевград на историческата дата 9 май.

Не по-малко емоционално бе и партито на четвъртокурсниците от „Международни отношения“, подготвили картина за своите преподаватели. Една от отличничките – благоевградчанката Анастасия Манолова, също заяви категоричното си намерение да продължи с магистратура по „Право“ и да се реализира в България.

Сред завършващите семестриално с най-висок успех е и владеещият 4 чужди езика: английски, френски, руски и норвежки – Красимир Бялчев от Благоевград.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *