УЖАС! Гурбетчии оставиха детето си на педофил, той го изнасили

Кърджалиец изнасили два пъти малолетно момиченце, за което трябвало да полага грижи докато родителите му са на гурбет в Гърция. А.Р. се възползвал сексуално от детето само дни след като майката и бащата заминали за южната ни съседка. Заедно с родителите в чужбина била и жената на педофила, с която до този момент той живеел на семейни начала. За да се грижи за момиченцето и по-малките й братчета, комшията се нанесъл в техния дом, разкриха пред 24rodopi.com запознати със случая. 

Когато една вечер 13-годишната А.М. сложила братчетата си да спят, тя била помолена от педофила да му направи кафе. Влизайки в кухнята да вземе чаша обаче, мъжът я последвал, сграбчил я, запушвайки й устата и я поставил на килима. А.Р. свалил дрехите й и правил секс с детето, което изпитало пареща болка в областта на гениталиите, разказва по-късно пред разследващите момиченцето. Мъжът осмукал едната й гърда, образувайки кръвонасядания. След като приключил сексуалния акт кърджалиецът заплашил детето да не казва на никого защото в противен случай „него щели да го бият, а нея да убият“. Дни по-късно мъжът отново посегнал на момичето в кухнята…Детето обаче разказало за случилото се на жената, с която насилникът живеел, малко след като тя се прибрала от Гърция. Момиченцето споделило и с друга комшийка, която от своя страна уведомила полицията. Пристигналите на място униформени служители задържали мъжа, спасявайки го от саморазправа от останалите съседи.

А.Р. получи присъда от 10 години и 8 месеца затвор при първоначален строг режим. Изгората му пък се опита да го отърве от пандиза, заявявайки в съда, че мъжът й „не може да прави секс“, а момиченцето имало приятел в кърджалийско село, намеквайки, че именно така детето е изгубило девствеността си. Самопризнанията на А.Р. и направените експертизи, включително и ДНК тест от семенна течност обаче убедиха окръжните магистратите в обратното. „Съжалявам за стореното. Тъкмо влязох в правия път, започнах да работя и хората да ме уважават“, заяви пред съда А. Р.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *