Тази жена тръгва за работа и вижда мъж зад колата си! Това, което направи, ще ви остави без думи

Тя е сервитьорка и един ден на път за ресторанта на паркинга един човек й направи впечатление. Нещо в него я накара да отиде и да разговаря с него, пише zajenata.bg.

Взаимодействието между тях беше нещо много специално и тя трябваше да сподели този момент: 

 „Днес, когато спрях на паркинга пред работата си, случайно погледнах в огледалото за обратно виждане и видях този мъж, седнал на бордюра от другата страна на улицата. Името му е Рик. Отидох при него и попитах дали е добре … той едва промърмори с „не“, погледна надолу и започна да плаче. Попитах го дали е гладен … той каза, че „много.” Помогнах му да стане от земята и се представих, обясних че работя в ресторанта и ще се радвам да дойде с мен. Той седна вътре на една маса и аз му казах да си поръча каквото иска за моя сметка. Клиенти от съседната маса му купили десерт. Той беше толкова благодарен … разказа ми, че е от Охайо и е бил ударен от кола, но не може да отиде в болница, тъй като няма документ за самоличност.

 

Той ми показа гердан, с гравиран библейски цитат и ми сподели, че това е единственото ценно нещо, което притежава.

Той завърши с яденето си и ми каза, че никога няма да забрави името ми, лицето ми и как му бях дала надежда за добро. Попитах го дали може да си направим снимка заедно, той дори извади малък гребен и среса брадата си за нашата снимка … толкова беше сладък! Когато си тръгваше свали гердана и ми го подаде, казвайки че иска да го запазя. Останах безмълвна. И все още съм. Този човек ми даде единственото нещо, което има някаква стойност за него. Това е дълг, който аз никога няма да бъда в състояние да изплатя. Никога няма да забравя Рик и краткия момент, който прекарахме заедно.”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *