Певицата Рени се развежда – подложена ли е на домашно насилие

Странни статии се появиха през седмицата с името на фолк певицата Рени. В тях се говори за домашно насилие, за сигнали до ДАНС и за много неприятности. Мариян Станков-Мон Дьо отиде в дома на изпълнителката, за да чуе от първо лице за какво става дума. Преди няколко месеца Рени обяви, че се разделя със съпруга си Борис Пилософ – синът на новия шеф на Фонда за лечение на деца проф. Владимир Пилософ.

„Край на отношенията ни сложи това, че не се виждахме. Едно семейство трябва да бъде заедно и да се подкрепят във всяко едно отношение и по всяко време”, заяви Рени.

Тя обясни още, че бракът й все още е факт, тъй като никой не е подавал молба за развод. Ние нямаме никаква комуникация помежду си вече от една година. Аз нямам време да пусна молба, тъй като много работя. Преди няколко дни се върнах от турне в Канада. Въпрос на време е обаче бракът ни да приключи”, заяви певицата.

Тя е на мнение, че когато двама души се разделят, трябва да запазят добрите отношение помежду си. Двамата обаче нямат никаква комуникация.

Той е много ядосан, че съм взела решение да върна децата в България”, коментира певицата.

Рени бе категорична, че не е подавала сигнал до ДАНС срещу проф. Владимир Пилософ.

В момента фолк дивата няма мъж до себе си.

Нямам време за личен живот. Работя много, заснех нов клип. Очаквам да върна децата си до себе си, животът продължава. Нямам време за личен живот”, коментира певицата. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *