Как се прави тройка

Ама не кебапчета, защото това съм сигурен, че няма нужда да ти го обяснявам. Говоря за тройка с теб и още две мацки с бисексуални наклонности. Нужно е да знаеш няколко важни неща, за да не се изложиш пред девойките, а и наистина да ти е готино, защото иначе опитът може да не е особено приятен.

Не фаворизирай някоя от двете – Фактът, че си ги навил да спят едновременно с теб значи, че двете имат еднаква нужда от твоите ласки. Разпредели силите си правилно, ако искаш утре да те похвалят на приятелки. В другия случай едната ще е сърдита и ще се разнесе неприятна мълва, касаеща размери, окосмение, издръжливост и т.н.

Изкъпете се заедно – Знам, че не обичат любовната игра. За мъжете в повечето случаи е губене на време, но за жените е по-важно дори от самия полов акт. Как и трите страни да са доволни? Пренеси любовната игра в банята. И без това ще искате да си ударите по един душ преди да се впуснете в приключението. Ако си и някоя стипца, знай, че така ще спестиш и немалко вода.

Използвай пълния си набор от умения – Уста, ръце, крака, каквото се сетиш! Не можеш да си позволиш да обладаваш изцяло едната девойка, а другата да стои, като кечист зад въжетата и да чака смяна. Докато си в едната, гледай другата да не скучае, като я галиш и целуваш.

Остави нещата в техен контрол – Мъжът по принцип е добре да е доминантния в секса, но не и когато говорим за тройка. Тогава жените трябва да определят правилата, тъй като ти си VIP госта, а те са домакинките. Нищо, че сте в твоя апартамент. Остави инициативата в техни ръце и прави всичко, което ти кажат.

Не ги насилвай да се натискат – Това трябва да стане от само себе си. Щом са се навили да правят тройка с теб, те отлично знаят, че ще им се наложи да обръщат внимание една на друга. Ако ги принуждаваш да се целуват, най-много да ги отблъснеш. Нека нещата се случват естествено или в най-лошия случай ги помоли да направят едно или друго.

Желанията им са закон за теб – В следващия час (дай Боже всеки му!) ще бъдеш в ролята на секс-роб. Кажат ли ти нещо, правиш го и не питаш, защо. Единствено имаш право да откажеш, ако тръгнат да оскверняват задния ти изход или изпълнението има огромен риск от нараняване на един от трима ви.

Дръж се мило с тях, докато не си тръгнат – Да, изчукал си ги и обикновено си свикнал да им викаш такси, за да си ходят. Сега нямаш право да постъпваш точно така. Дръж се с тях все едно си на романтична среща с всяка по отделно. Бъде джентълмен и едва, когато си тръгнат, звънни на приятел, за да се похвалиш, че си ги разпорил от сексове!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *