ФИНАНСОВА АФЕРА! Ани Салич в жестока депресия заради 500 000 лв.!

Ани Салич е в тежка депресия заради своя постъпка, която не може да си прости до ден днешен. Телевизионерката все още не може да си прости за това.

Преди две години, когато реши да напусне бТВ, тя получила примамливо предложение. Огорчена от факта, че медията не й предлага собствено предаване, Ани Салич взела най-лекомисленото решение в живота си. За да я задържат шефовете на бТВ й предложили 500 000 лв. Новинарката отхвърлила офертата, без дори да се замисли върху нея.

Заслепена от обещанията на шефовете на Нова тв, тя обърнала гръб на бившите си работодатели. И днес амбициозната Ани Салич горчиво се разкайва за взетото решение. Тя споделя, че е била в еуфория от успеха на „Великолепната шесторка“, когато е отхвърлила предложението на бившите си работодатели.

Ани Салич заложи много на очакванията за бляскава кариера в бТВ, но днес горчиво се разкайва за това. Тя самата също не успя да оправдае очакванията на настоящите си работодатели, въпреки тяхната коректност. Нова тв изпълни обещанието си към новинарката, предоставяйки й собствено предаване.

За съжаление то не се задържа дълго в ефир заради безнадеждно ниския рейтинг. Форматът беше свален от ефир малко след старта му. Това се оказа най-тежкия момент в кариерата на Ани Салич. Това тя разбрала, че е допуснала най-голямата грешка в живота си. И до днес тв водещата се разкайва горчиво, че не е приела предложението на бившите си работодатели. Желанието да избяга от новинарските емисии й изигра лоша шега.

Причина за тежката депресия на новинарката е също така и отегчението, което изпитва към работата си. То не остана скрито и от зрителите. Те са на мнение, че е време Ани Салич да се оттегли от новите, тъй като вече е отегчена от тях, пише „Уикенд“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *