България под вода! Улиците като канали, подлезите – езера, автобусите потъват

Потоп заля Варна, по улиците текат реки, подлеза на „Тракия“ е напълно наводнен. Това е едно от най-възловите места в града.

В момента е басейн и никой не може да мине. Може да тече и ток, пише „Петел“. Градът е под вода. Отводнителни шахти са задръстени. Има стотици закъсали коли. Автобус на „Градския транспорт“ във Варна потъна като подводница

След като участъкът около Орбита беше ремонтиран преди време, се появи нов проблем на чисто новия асфалт – падне ли дори и малко дъжд, потичат дълбоки реки, през които пешеходците се чудят как да преминат. Ако пък дъждът е пороен, както този следобед, пешеходците буквално затъват до колене, за да прекосят светофарите на Червения площад. Най-лошото е, че няма никакъв вариант за обиколен маршрут на тръгналите пеш из центъра на Варна.

Подобно е положението и в Казанлък, за минути улиците се превърнаха в реки. Проливен дъжд се изсипа на града в ранния следобед, за щастие без градушка. На много места се образуваха огромни езера, в които закъсаха няколко автомобила. Няма данни за сериозни щети и пострадали хора и животни.

loading...Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *