Влюбен Ромео помогна на приятелката си да пребори рака, скоро обаче шокираща новина смрази кръвта му

31-годишна жена от Лондон даде блестящ пример за това, че дори и на тази възраст не е задължително да си помъдрял. Шарлот Рош се запознала с Матю в сайт за запознанства. Двойката ходила на срещи известно време. В един момент обаче на Шарлот й хрумнало да използва приятеля си. Тя му се оплакала, че преди да се срещнат имала рак на яйчниците и се притеснява коварната болест да не се появи отново. Обяснила на Матю, че отишла в болница на преглед и докторите потвърдили, че страховете й са основателни.

Шарлот казала на приятеля си, че може да се оперира в общинска болница едва след 6 месеца, но имало частна клиника, която можело да я приеме почти веднага. Това обаче щяло да излезе доста солено, а тя не разполагала с пари за операцията. Без да се замисли, Матю решил да помогне на приятелката си и дал 7000 паунда за операцията и й превел по сметката още 2000 паунда за рехабилитация.

Матю започнал да подозира за измамата едва след като Шарлот категорично му забранила да я посещава в клиниката. Освен това тя дори не поискала да му каже къде ще се лекува, а само споменала, че болницата се намира в северната част на Лондон. След като телефонните разговори и срещите с Шарлот станали все по-редки, Матю осъзнал, че са го измамили и се обадил в полицията.

Униформените задържали младата жена на работното й място. Оказало се, че тя е изхарчила всичките пари на Матю не за какво да е, а за пластична операция. Жаждата за красота струва скъпо. Шарлот е осъдена на 2 години пробация и трябва да плати на измамения влюбен 14 220 паунда компенсация. Освен това тя трябва да положи 80 часа обществено полезен труд.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *