ИЗВЪНРЕДНО! Арестуваха сина на убитото в Пловдив семейство

Венцислав Караджов, действащ полицай от икономическа полиция в Пловдив е арестуван за 24 часа.  Венцислав не е направил самопризнания, но е заподозрян за смъртта на майка си и баща си. Наложеният арест е за 24 часа.

Разбра се още, че 74-годишният му баща и 69-годишната му майка са били разстреляни с пистолет. Все още няма информация каква марка е той и законен ли е. Тази сутрин се прави втори оглед на местопрестъплението. Венцислав е бил арестуван след дълги разпити снощи. 

Официално полицията и прокуратурата продължават да мълчат пред медиите. Снощи съседи споделиха пред репортера ни, че синът, който е единствен на родителите си, е бил много агресивен към тях и ги е съдил, за да вземе единствения им имот – къщата с двор, в която живеят. 

Буквално преди дни е излязло решението на съда в Пловдив, според което домът остава на възрастните хора, а Венцислав е имал право да го придобие след тяхната смърт. Съседи споделиха още, че са ги чували постоянно да се карат и синът е заплащвал майка си и баща си. Цветан и Божура Караджови са се оплаквали често на комшиите си и са плачели пред тях от това, че не се разбират със сина си и че ги съдел преди няколко години. 

Осен това съседите казаха, че семейството е било много кротко и възпитано и освен с малките си пенсии се е препитавало и с продажба на яйца от кокошки, които отглеждало. Възрастна жена от квартала отишла да купи яйца и така открила труповете. 

Предполага се, че убийството е извършено или предната вечер или вчера, тъй като в понеделник съседи са видяли хората живи. Със случая се занимава окръжната прокуратура в Пловдив. Образувано е досъдебно производство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *