Трагедия потресе модния бранш! Известна манекенка загина при фотосесия

Популярна манекенка от Тайван е загинала трагично по време на подводна фотосесия заради астматична атака, съобщава „Дейли Мейл“. Моделът Оливия Ку, която е омъжена и майка на момиченце, била вече в безсъзнание, когато била извадена от морето и транспортирана в болница, където е починала впоследствие.

Оливия Ку е посетила популярен тропически курорт заедно с преставители на модната агенция Eelin за да направят фотосесията. Според информацията, манекенката е махнала апарата си за дишане по време на снимките, за да се получи по-добър естетичен ефект като се е опитала да задържа дъха си под водата. Тогава е послезвала и астматичната атака.

Съобщава се, че починалата тайванска манекенка се е гмуркала от поне три години като аматьор и е имала опит. Тя често е споделяла нейни снимки от гмурканията си в социалните мрежи, пише блиц.

Специалисти-гмуркачи са заявили по случая, че трагичният инцидент е можело да бъде предотвратен, ако модната агенция е използвала професионални гмуркачи по време на фотосесията.

Полицията изяснява подробностите по случая.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *