СМЪРТ В ЧАШКА! Това са коктейлите с най-брутален махмурлук

Един хубав повод не може да мине без почерпка, но ако сте решили да изпиете малко повече алкохол, задължително избягвайте 5 коктейла, които са доказали, че с тях не бива да се злоупотребява, пише gotvach.bg.

Хората, които са се напивали с този руски коктейл, не могат да кажат нищо хубаво за него. Той е микс между водка и бира.

Сърп и Чук

Коктейлът е тежка комбинация между 100 грама водка, 100 грама джин, 100 грама ром и 100 грама коняк. Често той се сервира в халба за бира, защото след смесването между 4-те алкохола цветът на коктейла прилича на пивото.

Четиримата конници на Апокалипсиса

Джим, Джак, Джони и Джеймисън от популярните марки уискита се сместват в една чаша, а опиталите коктейла казват, че на главоболието на сутринта не може да бъде сравнено с друго напиване.

Черно кадифе

Коктейлът е измислен от британски барман, който искал да отбележи със специална напитка смъртта на принц Албърт, съпругът на кралица Виктория. Коктейлът е смес от тъмна бира и шампанско, а ако прекалите с пиенето му, настроението ви на сутринта наистина ще е траурно.

Ц*ганка

100 грама ракия и 100 грама мастика се сместват за коктейл Ц*ганка, а махмурлукът ще е още по-тежък, ако преди това сте консумирали друг вид алкохол.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *