Стоичков: Не съм забравил откъде съм тръгнал

„Останаха няколко часа до това събитие, което избрахме да бъде в България. Искам хората да дойдат да видят един спектакъл. Не съм забравил откъде съм тръгнал. Избрахме и тази специална дата, каквато е 20 май. За мен ще остане паметна, както за България и най-вече за дрийм тийма на Барселона, спечелвайки първата европейска шампионска титла през 1992 година“, това каза Христо Стоичков, който дава пресконференция по повод шоуто на 20 май на Националния стадион „Васил Левски“, съобщава 24 часа. Заедно с него са бившите му съотборници Хосе Мария Бакеро, Иван Саморано, Даниеле Масаро и Пьотър Новак.

 

„Изключително съм щастлив и радостен, че днес имам възможността да представя част от бившите ми колеги, съотборници. Както и противници, с които останахме приятели извън терена. Затова сме подготвили нещо специално, хората ще бъдат изненадани, но няма да издаваме много от нещата“, допълни Камата.

loading...


„Този празник е за всички българи, не забравям, че съм тръгнал от тук. Аз винаги съм готов да играя. Готов съм до там, че сърцето да издържи, мускулите да издържат. Когато си по-умен на терена знаеш как да се движиш. Ще покажем на хората какво сме научили. Щастлив съм, че отново ще бъда на терена с тези футболисти. Празникът не е само за нас, а за всички хора“, каза още Ицо.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *