Нова тв уволни Слабакови

Само два месеца след като тръгна, предаването на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков спря. Нова телевизия е решила да го свали от ефир, съобщава „Всеки ден“. То щяло до съществува само до края на този телевизионен сезон, което означава, че му остават броени епизоди.

Въпреки високите очаквания ток шоуто на устатите съпрузи да вдигне рейтинга в събота следобед, се оказало, че много малко зрители са готови да си губят времето, като гледат как Ерна и Андрей се карат на теми, които са преекспонирани в телевизионния ефир. Предаването имало твърде ниска гледаемост и по никакъв начин не можело да оправдае нито парите, които се плащат, за да се прави, нито телевизионното време, което му се отделя, и което в крайна сметка също се измерва в пари. Резултатите били тревожно ниски и смъквали целия рейтинг на Нова тв.

Само два месеца в ефир били достатъчни на ръководството на Нова тв, за да стане ясно, че Ернестина и Андрей може и да правят рейтинг, когато са гости в предаване, но не и когато го водят. Всеки, който е гледал шоуто им „Между нас казано“, забелязва, че споровете им са бутафорни.

„Няма как да си живял с някого толкова години и позициите ви да не се доближават поне малко. Личи си, че Ернестина и Андрей се карат само за пред камерата, изобщо не са искрени“, коментират зрители. Освен това теми като „за и против бежанците“ и „за и против легализирането на марихуаната за медицински цели“, които се обсъждат в предаването, са толкова дъвкани и предъвкани, че вече трудно могат да събудят интерес у кой знае колко хора, независимо че на пръв поглед изглеждат благодатни за разпалване на страстите.

Дори и това обаче не е основният проблем в предаването. Той се крие в липсата на оригиналност. И за неспециалисти е ясно, че идеята е крадена от култовото навремето шоу „Сблъсък“ на Иван и Андрей. Също като при тях има две враждуващи позиции, две двойки, които ги защитават, а студиото е разделено на две части. По същия начин има и предварително представяне на мненията на гостите, както и обсъждане на резултатите от спора след приключването му.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *