HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Дъщерята на Туфчо Сандъкчиев регистрира фирма и отвори аптека в Петрич

Дъщерята на бившия главен секретар на община Петрич Туфчо Сандъкчиев – Катрин, регистрира собствена фирма. Управител и едноличен собственик е тя, а предметът на дейност на фирмата е  търговия и съхранение на вещества и продукти за растителна защита; търговия със земеделска продукция и техника; покупка на стоки.

Катрин Сандъкчиева е завършила висшето си образование в София, но явно възнамерява да се занимава с бизнес в Петрич. Туфчо Сандъкчиев в момента е безработен, регистриран е в Бюрото по труда, след като бе уволнен от поста главен секретар от новия кмет на общината Димитър Бръчков. Както писа „Струма”, Сандъкчиев обжалва заповедта в Административен съд  – Благоевград, той спечели делото срещу общината с 12 000 лв. обезщетение, съдът отмени заповедта на кмета и го възстанови на работа. Община Петрич обжалва това решение на Административен съд  – Благоевград пред ВАС и чака решението.

Фирма ,,Катрин 94” вече започна практическа дейност. Отвори земеделска аптека със склад към нея.

Както е известно, Туфчо Сандъкчиев е инженер-агроном по професия. След като изтече срокът му за обезщетение като безработен от Бюрото по труда, най вероятно ще започне работа в земеделската аптека, така дъщеря му Катрин ще бъде негов работодател.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *