КЪРВАВА БАНЯ! Мъж наръга бебето си, полицията го разстреля!

В Макарио болницата в Ларнака, със състояние извън опасност за живота е настанено 16-месечното бебе, което бе ранено в областта на лявата челюст с рана дължина 10 см и 3 см дълбочина от египетския си баща, преди да падне мъртъв от полицейската стрелба.

Обществеността в Кипър е настръхнала от трагедията.Според информация на полицията в Ларнака, вчера след 19.00 ч е постъпил сигнал от 36-годишната майка, европейска гражданка от Унгария, че мъжа й държи като заложник 16-месечният им син в апартамента им в Ороклини, пише в. „Български новини”.

Полицията незабавно се отправила към мястото и започнали многочасови преговори с 41-годишния баща. През цялата нощ докато продължавали преговорите, той хвърлял бомби молотов излагайки многократно на риск 16-месечното бебе. Според официална информация на полицията мъжа от Египет обявил намерението си да убие детето.

След като били изчерпани всички възможности за преговори полицията престъпила към действия. Мъжът паднал прострелян, но успял все пак да рани малкото ангелче, което веднага е закарано с майката в болницата.

Според показанията на 36-годишната, същата е поискала да се разведе с египтянина, докато той категорично е отказвал.

Египетският гражданин е бил безработен. Живял е в Кипър през последните три години, като през това време се оженил за 36-годишната и придобили 16 месечното момченце днес. Същият е поискал политическо убежище в Кипър, но молбата му е била отхвърлена.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *