Разтърсваща трагедия! Загиналият шампион по карате пътувал в кордон със Стоян Стинката – издъхнал за секунди

Шампионът по карате киокушин Пламен Добрев, който загина при жестока катастрофа, е пътувал в кордон с известния бургаски бизнесмен и спортен меценат Стоян Димов-Стинката, съобщава „Флагман“, позовавайки се на изключително достоверен източник. В нощта на петък срещу събота, Димов имал важна среща в София, а Добрев и неизвестен до този момент мъж, го придружавали като охрана. Пътували с друг автомобил, непосредствено зад колата на Стинката.  

Пламен Добрев се е возил на пасажерската седалка. Заради обилните дъждове обаче колата им занесла и се забила в мантинелата, буквално прерязвайки преградното съоръжение.  

Пламен Добрев бил с колан, но при удара изхвърчал и забил фатално главата си в скобата, която държи колана за купето. Издъхнал е за секунди. Шофьорът на автомобила се е разминал невредим от жестоката катастрофа. Лекарите са дошли бързо на място, но е нямало никакъв шанс да спасят бургаския шампион по карате, разказаха негови близки.  

Днес стотици близки, приятели и познати изпратиха емблемата на СК „Самурай“ Пламен Добрев в последния му земен път. Шампионът бе погребан в Гробищния парк на Бургас.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *