Венета Райкова разкова ефира: Аз съм див балкански субект! Не бих простила изневяра – режа на месо!

Популярната телевизионна водеща Венета Райкова призна пред bTV, че няма нищо общо със спекулациите по медиите, че се разделя с половинката си Тихомир, познат от първото издание на риалитито “Биг Брадър”.  

“С него сме си вече 11 години. Естествено, че се налага да правим компромиси – кое семейство не ги прави. В момента ме чака долу пред НДК, карат колело със сина ни. Разбрахме се, че ако завали, ще се качат тук при нас. Дори, честно казано, Тихомир ме посъветва да участвам при вас след обаждането на продузентите. Каза – “те са готини, положително предаване е, слушам ги всеки ден по радиото в колата. Отиди!” Дори синът ни се обиди, че не сте го поканили”, каза с усмивка Райкова. 

Относно публикациите, че е простила изневяра на съпруга си Тихомир, тя бе категорична: “Аз да простя изневяра? Вие май бъркате човека. Аз съм див балкански субект! Не бих простила изневяра – режа на месо! Сигурна съм, че за 11 години той не ми е изневерил, тъй като ние сме по 24 часа в денонощието заедно”! 

Райкова призна, че от известно време не се интересува от това какво пише по жълтите издания. “Преди две години реших да спра да чета вестници и да гледам телевизия. Преди денят ми започваше със сутрешния блок, но всеки път колегата ви Антон Хекимян казваше лоши новини. Реших, че тази отрицателна енергия не ми трябва”, обясни популярната водеща.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *