Любо Пенев предаде Стоичков

Христо Стоичков бе предаден от един от най-близките си приятели. Любослав Пенев забрави как Камата бе до него в най-трудните моменти от живота му и стана единствения поканен българин, който не уважи грандиозния му юбилей.
До последно Ицо се надяваше, че Пенев все пак ще превъзмогне егото си и ще уважи празника му на националния стадион “Васил Левски”. Уви, това не се случи.
Фланелката на Любо остана необлечена в пълната със звезди съблекалня, въпреки че легендата на ЦСКА дори бе записан в стартовия състав. Пенев излъга Стоичков и по този начин сложи край на едно близо 30 годишно приятелство. Ден преди бенефиса Чичовото игра традиционния си мач на малки вратички на стадион “Българска армия”, а после мина през любимите си спа процедури в комплекса “Царско село”. Явно уморен, Пенев не намери място в натоварения си график, да уважи Ицо. Същият, който му посвети “Златната топка” и му държеше ръката в болницата, докато се бореше с рака през 1994 г.
Всичко това изглежда е забравено от Чичовото, който преди това се изпокара и с други двама от най-близките си съотборници – Емил Костадинов и Йордан Лечков,пише България днес. Водещият се за голям мъжкар Пенев не намери сили да влезе заедно с тях в една съблекалня дори и на празника на Камата. Най-големия български футболист не скри горчивината си от предателството. Оттук нататък е ясно – Любо вече няма да е част от живота на Ицо.
“Няма да споменавам повече тези имена, които казаха, че ще дойдат и не дойдоха – категоричен е Стоичков. – За мен те вече не съществуват. За мен те вече са изтрити от моя телефон. Те повече никога няма да бъдат близо до мен. Никога повече няма да се свържат с мен!”
Преди да отсвири юбилея на Камата, племенникът на Димитър Пенев не дойде и на погребението на Трифон Иванов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *