Антон Радичев: Вече съм си спокоен, могат да чукат жена ми колкото искат…

Къса ми се сърцето от това, че най-после уредих жената в една застрахователна компания, направих й пълно каско. И сега вече съм си спокоен, могат да я чукат колкото искат – отзад, отпред, отляво, отдясно, откъдето поискат, компанията плаща. А тя пък ми направи застраховка живот и сега ще ме води на най-високия мост на Витиня и да скачам оттам без предпазно въже. Къса ми се сърцето като се сетя колко ме уважава жената! С този откас от хумористичното предаване „Клуб НЛО“ актьорът Антон Радичев започна разказа си пред Bulgaria ON AIR. Водещата на предаването пита Радичев да разкаже от мъка за нещата, които се случват в държавата.

„Сега ми се къса сърцето понякога от радост, понякога от мъка за нещата, които се случват в държавата“, заяви той. „С топла бира вече не ни цакат, а ни цакат с много други неща. Политиците най-много ни цакат, защото най-много ни лъжат“, смята Радичев.

„На някои политици вярвам и дано да се получи нещо, но така в самата политика между партиите такива лъжи се разпространяват, че просто ми се повдига понякога“, споделя той.

Той споделя и откъде черпи идеи.

„Аз черпя идеи от народа. Влизам в някаква селска кръчма, срещам се с хората по улиците, разговарям с тях. Те споделят своето мислене, усещам им хумора. Може би затова казват, че съм народен човек“, казва още големият актьор.

„В три от пиесите на Йордан Радичков играя – „Опит за летене“, „Суматоха“ и „Януари“. В „Опит за летене“ ми дадоха първата национална награда за актьорско майсторство през 1980 година“, припомня Радичев, цитиран от блиц. „На 24 май още от ученици ходехме на манифестации. След това като студенти пак. Нямаше начин да не отидеш, идваше партийният секретар и всичко записваше“, спомня си актьорът.

Накрая той отправи послание към българите. За днешния празник той пожела: „Всичко най-хубаво в това хубаво време! Пожелавам хората да бъдат оптимисти, да се борят за своите изисквания и за самите себе си!“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *