Докторска фамилия от Якоруда вдигна звездна абитуриентска на сина си с 350 гости, дядото му подари джип

Истинска звездна абитуриентска вечер подариха на сина си Севдин д-р Сабит Читак от Якоруда и чаровната му съпруга, стоматоложката д-р Емине Куньова. На пищното тържества бяха поканени 350 гости – роднини, приятели, близки и колеги на докторската фамилия.

Още преди да е получил отличната си диплома, зрелостникът вече е гордост за своето семейство. Той се е представил блестящо на предварителните кандидатстудентски изпити, приет е медицина в МУ – София и ще продължи по стъпките на баща си.

Специално за случая от Киев, Украйна, където също следва медицина и вече е последна, шеста година, пристигна сестрата на Севдин – Айсел. Тя не само премина хиляди километри, за да бъде до по-малкия си брат в един от най-важните дни от живота му, но беше и негова дама.

Гостите отрупаха абитуриента с подаръци и благопожелания за светло бъдеще и успешна кариера. Най-големия подарък му поднесе неговият дядо д-р Муса Куньов, който също е част от лекарската гилдия – стоматолог с над 50-годишен стаж, който не скри гордостта от постиженията на внука си. На абитуриентската вечер той го зарадва с ключове за джип „Опел Антара”. Това беше най-голямата изненада за абитуриента и бъдещ лекар, а радостта и вълнението му – неописуеми.

Много колеги лекари от целия регион, с които семейството поддържа приятелски отношения, уважиха абитуриентската вечер на Севдин и дойдоха със своите половинки. Сред тях бяха д-р Цветко Наков от Разлог и съпругата му Сашка, д-р Самарджиев, д-р Мадолев, д-р Георги Хаджигеоргиев, д-р Емил Вакльов и неговият баща д-р Муса Вакльов. Сред гостите на събитието бяха и общинските кметове на Якоруда и Белица – Нуредин Кафелов и Радослав Ревански, кметът на Бабяк Мустафа Бъзков, известният благоевградски бизнесмен Милко Дурльов и много от учителите на зрелостника от СОУ „Св.св. Кирил и Методий” в Якоруда.

Освен за перфектната организация и удобството на своите гости гордите родители се бяха погрижили и за доброто им настроение. Специален гост-изпълнител на вечерта беше попфолк певицата Райна, която успя да взриви настроението на всички присъстващи. Гостуването й не мина без МФГ „Годлево”, с която певицата има няколко успешни проекта. Местната фолклорна група също беше сред изпълнителите, които д-р Читак и д-р Куньова бяха ангажирали за абитуриентската вечер на сина си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *