ЗВЕРСКО УБИЙСТВО! Син посече баща си с брадва, зарови го в градината и си легна да спи

39-годишен мъж от ломското село Сталийска махала посякъл баща си с брадва, заровил трупа му в градината, изкъпал се и легнал на спи, съобщи „24часа“.

Семейната драма се разиграла в нощта срещу 23 май. При нападението бащата Величко Луканов надал викове, после дълго стенел и издъхнал в мъки от кръвозагуба.

В тъмнината съседи чули виковете му и отишли да видят какво става. Като не намерили Величко се усъмнили, че нещо не е наред, и се обадили в полицията в Лом.

В 2,30 ч след полунощ полицаите отишли в къщата и измъкнали сина Марин от завивките. Той признал, че е заровил баща си сред доматите в градината.

Когато го закопчали с белезници, изглеждал неадекватен и извикал: “Войводата е мъртъв, въстанието успя!” Полицаите го прибрали в ареста в Лом. При огледа на двора и къщата те открили брадва, мотика и лопата, изцапани с кръв.

Според основната версия до убийството се стигнало, след като Величко направил забележка на сина си, че много скита и се прибира късно. Марин Луканов е задържан няколко часа след престъплението, каза началникът на РПУ-Лом, главен инспектор Владимир Владимиров.

Според криминалисти преди 2-3 г. синът изпаднал в депресия след смъртта на майка си и имал психически проблеми. Няма криминално минало. В Сталийска махала са потресени от случилото се и недоумяват защо някой ще посегне на дядо Величко. Според местните той бил кротък човек, на мравката път правел.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *