HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
Топ теми

Абитуриентите от Икономиката удостоиха директорката Т. Динева с приза „Слънчеви лъчи“, българичката Н. Костадинова получи титлата „Два бонбона“

Пет паралелки абитуриенти изпрати на Празника на буквите – 24 май, Икономиката в Кюстендил. По традиция от това училище са най-елегантните дами и най-оригиналните кавалери, бяха категорични майки, бащи, баби и дядовци, събрали се в двора на школото да изпратят абитуриентите за  бала.

Сред най–атрактивните кавалери беше Кристиян Шукеров, син на полицейската служителка Елина Лапева и общинаря Георги Шукеров.

123-ма са абитуриентите, които завършват Професионална гимназия по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев” в Кюстендил тази година. 19 са пълни отличници, а с отлични и много добри дипломи са още много от зрелостниците тази година, обяви директорката на школото Таня Динева.

По традиция дванадесетокласниците от школото спретнаха и своеобразна класация на своите учители в десетина категории. Директорката на школото Таня Динева спечели приза „Слънчеви лъчи”. За цялостна дейност пък специалното отличие отиде при литераторката Недка Костадинова – Ваклева, която получи титлата „Два бонбона”.

„От старите хора съм чувала, че когато младо неомъжено девойче те черпи, винаги трябва да си вземеш по две бонбончета, защото по този начин девойчето никога няма да бъде само в живота и винаги ще си има другар, пожелавам ви го от сърце”, каза в словото си към възпитаниците на Икономиката българичката.

По време на последната вечер заедно младите красавици от Икономиката в Кюстендил показаха чар и сексапил, облечени в красиви рокли, а кавалерите им традиционно бяха избрали за вечерта костюми от студена вълна и коприна.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *