Абитуриентите от ПГ по облекло блеснаха със стил на бала

С много сълзи от радост в очите и красиви тоалети абитуриенти от ПГ по облекло и стопанско управление в Дупница дойдоха на абитуриенския си бал. Чаровната дъщеря на заместник-кмета на община Дупница Стойка Милева пристигна на бала с дълга тъмносиня рокля и красив бял букет от нежни рози, които още повече подчертаваха чара й.

Близо до нея бяха застанали нейните родители – заместник-кметът на община Дупница Крум Милев и майка й Алина.

Абитуриентите от 12 „а“ клас, специалност „Банково дело“, с класен ръководител Весела Борисова и от 12 „б“ клас, специалност „Конструиране, моделиране и технология на облеклото от текстил“, с класен ръководител Милена Пепелджийска броиха от 1 до 12 първо пред своето училище, а след това се качиха на сцената на площад „Свобода“. Облечен в стилен костюм, волейболистът от 12 „a“ клас Сергей Сергиев представи чаровните дами на сцената. „Мисля да запиша да уча в НСА в треньорския факултет на академията. Тренирам от 7 години и имам през тези години 4 бронзови и 1 златен медал, който спечелихме тази година“, сподели за „Струма” Сергей Сергиев.

Близо до него бяха застанали на сцената републиканският шампион по таекуон-до Янислав Христов, Йордан Георгиев и Асен Васев. „Благодаря ви за това, че бяхме заедно през тези години. Желая ви попътен вятър, да сбъднете мечтите си и една незабравима прекрасна вечер”, сподели силно развълнувана на сцената класната на 12 „а“ Весела Борисова.

Облечена в елегантна рокля, на сцената заедно със своите възпитаници се качи и класната на 12“ б“ клас, специалност 4Моделиране и технология на облеклото от текстил“, Милена Пепелджийска. Ботьо от същия клас представи чаровните дами -Христина, Росица, Станислава, Мария, Виктория, Илияна, Беатрис, Цветанка… Всички дами бяха заложили на елегантни дълги рокли и прекрасни прически. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *