Абитуриенти от випуск 2011 на Математическата гимназия се събраха на емоционална среща

На вълнуваща среща 5 години след последния училищен звънец се събраха над 70 възпитаници от випуск 2011 на Математическата гимназия в Благоевград. Организатори на емоционалното събитието бяха Радослав Тодоров от „а“ паралелка, Васил Стоянов от „б“ клас, Иван Чукарски от „в“, Светослав Димитров от „е“ и Стоян Янински от „д“. Гости на тържеството бяха бившите им класни ръководители Костадин Калинов, Евгени Парашкевов, Вася Велкова и Таня Бикова, които поздравиха порасналите момчета и момичета и се веселиха с тях от сърце.

Сред съвипускниците, присъстващи на срещата, бяха синът на ексобластния управител Васил Чобанов – Васил, общинският съветник Васил Щерев, възпитаникът на Американския университет в Благоевград Янко Анастасов, бъдещият архитект Богдан Радичев и петокурсниците от УАСГ – София Пепи Петрунов, Светлана Бачева и Стоил Радойчев, Мария Поповчева, която има собствен бизнес, и други.

Срещата не бе първа за бившите възпитаници на Математическата гимназия, по традиция част от тях, които са състуденти и неразделни приятели, посрещат заедно лични празници и Нова година.

Абитуриентите от випуск 2011 вдигнаха заедно тост за здраве, лични и професионални успехи и извиха кръшни хора.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *