Танцьорката Исабел Гатева с ефектна рокля от пера, синът на депутатката Д. Савеклиева – Калоян, се колебае между финанси и икономика

Над 200 абитуриенти от 3 училища „разтресоха“ центъра на Благоевград. 40-те зрелостници на Благоевградската професионална гимназия изненадоха публиката, като дефилираха през площада още в 18 ч. За разлика от предишни години, младежите и девойките не бяха придружавани от тъпани и зурни.

„Решихме да нарушим традицията и да минем културно. Даже сме доста тихи, тъй като ни е мъчно, че завършваме училище“, коментираха абитуриентите.

Бъдещите си планове сподели Стефан Йотков от специалност „Автомобилна мехатроника”, който възнамерява да отвори собствен автосервиз.

В 19 ч. започна дефилето на 146-имата абитуриенти от 6-те паралелки на Езиковата гимназия. Учениците от 12 „б” държаха да отбележат, че са най-задружният клас, а преподавателката по математика Янка Ангелова те определиха като най-готината класна.

Изключително атрактивна с рокля от пера бе танцьорката Исабел Гатева от френската паралелка. Занимаващата се с танци от 3-г. възраст гимназистка, участвала в тв шоуто „България търси талант“, призна, че се наложило перата да се пребоядисват на два пъти, докато придобият желания оттенък. „Първоначално си бях поръчала друга рокля, но не ми хареса. Случайно на снимка видях тази, направиха ми я за една седмица, буквално в последния момент”, разказа Исабел, която дефилира с двама кавалери – 13-г. си братовчед Денислав и Найден Найденов, син на волейболната легенда и треньор на „Марек“ /Дупница/ Найден Найденов. Ръководителката на ТК „Силвана денс“ бе категорична, че тъй като танците са нейната втора природа, няма да продължи висшето си образование в тази област, а ще учи право, след което смята да замине за Франция.

Синът на областния координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева – Калоян, бе един от най-елегантните абитуриенти на випуск 2016 на Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов” в Благоевград. На изискано парти депутат Савеклиева и съпругът й Владимир Савеклиев поканиха близки, приятели и колеги за дипломирането на сина си, който завърши с отличие средното образование. На бала Калоян кавалерства на съученичката си Климентина Милева, която бе впечатляващо стилна. Калоян Савеклиев заяви, че ще се реализира в България, като все още се колебае между икономика и финанси.

За абитуриентския бал на дъщеря си от Саудитска Арабия пристигна неврохирургът д-р Нидал Ашрам. Завършващата Езиковата гимназия в Благоевград Лина Ашрам мина по червения килим с кавалера си, сириеца Карл, и сподели, че остава в България и ще учи туризъм.

Да изпратят дъщеря си с група близки пред зала „22 септември” чакаха ЮЗУ преподавателят Димитър Томов и съпругата му адвокат Албина Анева. С присъщата си скромност отличничката и досегашен знаменосец на ЕГ „Акад. Л. Стоянов“ Албина лаконично обясни, че продължава с бизнес администрация в АУБ, и се снима заедно с родителите си и роднини, а в ролята на фотограф се изяви лелята на абитуриентката – доц. д-р Даниела Томова.

Под светлините на прожекторите застанаха и дванадесетокласниците на 7-мо СОУ. Начело на колоната бе директорката Лилия Стоянова, която спази традицията. Облечена в черна стилна рокля, тя дефилира със завършващите и заедно с тях отброяваше от 1 до 12. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *