Жана Бергендорф призна: Друсах се, сега се лекувам!

Тежка борба с наркотиците води певицата Жана Бергендроф. По настояване на своята майка и на мъжа си изпълнителката посещава психоаналитик, за да се отърве от зависимостта си. Само преди месец за втори път певицата осъмна в Първо районно. Тя предизвика катастрофа с колата си, а тестът за забранени вещества се оказа положителен. Бергендорф за първи публично призна, че е употребявала опиати.

„Не съм използвала наркотици, за да се надрусам. Случвало се е да взема, за да си събера акъла. Да се събера психически“, изповяда Жана пред сайта interview.to. Изпълнителката е тотално смазана психически. Тя твърди, че след случката не е получила подкрепа от абсолютно никого. Изгубила е приятелите си. „Дори най-близките ме съдят“, казва Жана. Още по-тежко било да излезе отново пред публика.

Жана се събра с мъжа си Стефан

„Трудно е да си пред публика, когато си бил в ареста. Не мога дори до магазина да отида, без някой да подметне нещо гадно.“ Жана не крие, че е преустановила контактите си с всички колеги. Най-обидена е на Мариана Попова, която открито я нарече „надрусана свиня“.

loading...


„Срещнах я след това на една бензиностанция, отивам при нея да я питам кога ме е виждала да се друсам. Не ме била видяла, но имала право на мнение. Така каза. Отвърнах й, че нито е колегиално, нито човешко и си тръгнах“, разкрива отношенията си с останалите в бранша Жана. Затова прибегнала до помощта на специалисти. Жана твърди, че е готова да преодолее пороците и слабостите и да си стъпи на краката.

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *