Внимавайте днес, ще сте разсеяни и объркани!

Луната все още е в Козирог, но до 17:28 часа ще се движи на празен ход. След това преминава в знак Водолей. Желателно е в този период да не мислите за важни неща, защото ще сте разсеяни, малко объркани и действията ви неефективни. Ще ни влияе и напрегнатият аспект Юпитер – Сатурн. Затова се налага да сте по-внимателни и да положите повече усилия.

„Огледайте се наоколо, покрай делничните дела, има толкова прекрасни неща в този свят. Във всеки човек гори Божествен огън и днес това е видно в постъпките и думите на хората. Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Страхът е главният и сериозен противник през този лунен период и за да стигнете до успеха, непременно се опитайте да го преодолеете“, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

„Важното е да не го сподавяте, иначе ще премине в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Водата притежава в този момент целeбни свойства, пише блиц. Полезни са хладни обливания, контрастен душ. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Уязвим е стомахът, затова е полезно гладуването“, добавя астрологът.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *