Тази зодия е осъдена да бъде сама!

По мнението на астролозите, хороскопа може да разкрие много аспекти на нашата личност, като например възможността да бъдете във връзка, брак и избора на партньор. На някои хора това им се случва много лесно, а за някои това е мисия невъзможна. Имайки това предвид, една от зодиите се откроява от останалите, защото често е осъдена на самота.

Това е жената, родена в зодия Козирог. Нейното отношение към живота е реално. Тя обича постоянството и цени само тези хора, които притежават определени стойности в съответствие с нейните разбирания.

Не иска да си губи времето с несериозни и незначителни ситуации в живота. Тя презира безсмислените разговори . Много добре знае да постави точна оценка и е отличен организатор. В работата, както и в живота, не иска на всяка цена да привлече чуждото внимание. Нещата прави дискретно като пчела. Самотата е нейното убежище. Тя самата решава да живее така. Не би могло да се каже, че е голям оптимист, защото тя приема живота прекалено на сериозно.

Не мисли, че партньорът ще й донесе много късмет и не вярва в чудеса. Когато получи някакво удоволствие, не осъзнава това като задължение, че трябва да отвърна по същия начин, а като подарък. Не позволява да бъде лесно спечелена. При нея любовта не може да се появи като гръм от ясно небе.

Жената Козирог рядко изпитва голяма любов. Когато се влюби или по-скоро, когато реши да го признае, това обикновено се случва след дълго запознанство с мъж. При нея любовта се ражда бавно и рядко.

Когато реши да се обвърже с някого, това е за цял живот. Нито времето, нито раздялата могат да унищожат любовта. Но нейният партньор трябва да покаже максимално търпение. Поради тези причини голяма е вероятността представителките на този знак да останат неомъжени до края на живота си. Тези, които се омъжват, го правят в зряла възраст, водени повече от разума, отколкото от възторг на сърцето. 

Източник:“За жената“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *