Слагайте скилидка чесън под възглавницата вечер преди лягане и ще онемеете от резултата!

Преди да започнем с тази статия, бих искал да ви задам един прост въпрос – колко често ядете чесън?

Е, вие трябва да го ядете всеки ден, тъй като той е зареден със здравословни хранителни вещества и може да бъде много полезен за здравето.

Знаете ли, че бихте могли да използвате неговите мощни активни съставка за предотвратяване и лечение на доста и различни здравословни проблеми? Ами да, бихте могли да използвате този супер здравословен зеленчук за лечение и профилактика на различни заболявания, като например лечение и предотвратяване на проблеми с черния дроб, предотвратяване на плешивост, за пречистване на артериите и кръвта, облекчаване симптомите на настинка и грип.

Трябва да знаете, че чесънът е извънредно полезен при респираторни проблеми и т.н. Докато са изграждали пирамидите, египтяните дъвчели пресен чесън – вероятно заради неговите мощни антибиотични и лечебни свойства. Чесънът е заредена с алицин, който е неговата най-мощна активна съставка, пише „За жената“

Той винаги трябва да се консумира в суров вид. Можете да увеличите въздействието му като го смачкате, но ако го сготвите, ще унищожите лечебните му свойства. Ето защо чесънът трябва да се смачка, да се остави за 15 минути и след това се яде. Можете да добавите малко растително масло и магданоз, за да се елиминира силната миризма. Защо да слагаме чесън под възглавницата си? Знаете ли, че някои хора, в доста страни по света, поставят чесън под възглавницата си преди да си легнат? Е, тези хора правят това, за да се подобри сънят им. Други пък, поставят чесън в джобовете си – за късмет.

Има и хора, които натъркват тиганите и тенджерите си с този зеленчук, за да се елиминира негативната енергия, с която може да е замърсена храната. Аз действително мисля, че определено трябва да опитате тази лесна техника. Това е една добра причина, за да се опита този прост метод. Необходимо е просто да сложите скилидка чесън в джоба или под възглавницата си. Тя ще ви помогне да спите по-добре и ще премахне цялата отрицателна енергия около вас.  

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *