Искате връзка с омъжена жена? Правилото е „само секс“

Логично, връзката с омъжена жена има куп недостатъци и като цяло поставя мъжа в една доста сложна ситуация. Някои мъже обаче, се влюбват толкова силно, че отказват да премислят разумно нещата. Похотта и страстта са винаги много вълнуващи в началото, но и те си имат срок на годност. Въпреки че като цяло жените са по-склонни да влагат чувства в подобни връзки, може да се случи и на мъжете! Рано или късно мъжът, увлечен от обвързана жена, ще се окаже на кръстопът, вероятно измъчван от депресивно емоционално състояние, чувство за вина и безсилие. Особено, ако той самият няма законна половинка. Ето и кои са основните недостатъци на това да поддържате афера с омъжена жена:

1. Винаги ще сте втора цигулка
Ако омъжената ви любима не вземе решение да напусне мъжа си заради вас още в първите месеци на връзката ви, вероятно това никога няма да се случи. Тоест, вие ще попаднете в незаконна афера, най-вероятно защото тя е отегчена от брака си или защото не може да устои на изкушението. Правилото гласи, че дори да ? носите сексуална и емоционална радост, ако тя се чувства установена и спокойна в брака си, едва ли ще се откаже от него. По-вероятно е тя да изчака докато страстта помежду ви намалее и да се върне при законната си половинка, а вие ще страдате.

2. Семейните ангажименти винаги са най-важни
Омъжените жени винаги поставят децата си на първо място, дори и да имат любовна афера. Тези дами обикновено празнуват всички празници и социални събирания в компанията на мъжа и децата си, а любовникът им остава пренебрегнат. Така че не се изненадвайте, ако вашата любима ви откаже среща в последния момент, защото ? „е изникнало“ нещо друго.

3. Любимата ви жена няма да ви е вярна
Ако имате афера с омъжена жена, която отказва да напусне съпруга си, но ви се кълне, че не прави секс с него, е – лъже ви. Не живейте с тази илюзия, че любимата ви жена не е интимна със съпруга си и ви е вярна.

4. Ще станете обект на емоционална манипулация
Шансовете вие да сте в течение на всички брачни неволи на омъжената си половинка, са доста големи. Вие ще слушате как съпругът ? я тормози, колко лошо се държи с нея, колко е несправедлив към нея и др. Вие ще трябва да бършете сълзите и да развеселявате тази „девойка в беда“. Без да искате ще се окажете жертва на емоционална манипулация – тя ще се оплаква от мъжа си, но няма да го напусне, а накрая вие ще останете сам.

5. Губите си времето
Както споменахме по-рано, връзката ви с такава жена ще приключи по-рано, отколкото вие очаквате. Възможно е вие да си останете много влюбен в нея, а нейните чувства към вас да охладнеят по-бързо. Във всички случаи вие няма да имате бъдеще с нея, а по-скоро ще си изгубите времето. Бъдете практични и говорете с нея. Питайте я дали смята наистина да напусне мъжа си заради вас и кога точно, като искате от нея ясен, конкретен срок.

6. Ще се напъхате между шамарите
Ако имате нещастието мъжът на тази жена да разбере за аферата, бъдете готов за много грозни сцени, които ще са свързани минимум с огромна порция гняв, но могат да стигнат и доста по-далече… Дори този мъж да се е държал зле с жена си, ако егото му бъде наранено, той ще реагира остро и вие ще сте на мушката му.bulnews

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *