Ужасна тайна! Тийнейджъри криха смъртта на свой приятел две седмици

Осмокласници криха смъртта на свой приятел в продължение на две седмици, тъй като ги било страх, че ще им се карат. 14-годишният Виктор паднал в изоставена шахта, а другарите му се разбягали. След това се заклели един друг да пазят ужасната тайна. Инцидентът станал на 11 май в руския град Новокузнецк. Децата играли в покрайнините на града, когато Виктор паднал в дълбоката шахта. Вместо да потърсят помощ, останалите се разбягали. После решили, че ще им се карат, и се разбрали помежду си да не казват на никого за инцидента, съобщи Блокнот. 

Крили ужасяващата тайна и когато родителите на Виктор се обърнали към полицията за съдействие. Униформените започнали мащабно разследване, като в търсенето се включили и много доброволци. Цели две седмици те претърсвали околността, в медиите са публикувани призиви за помощ.
 
След откриването на трупа децата признали, че ги е било страх да повдигат темата. Те разказали цялата история и дори показали къде са скрили раницата на Виктор, пише блиц. Сега следователите ще трябва да установят всички обстоятелства около смъртта на момчето, както и да разберат кой е собственикът на шахтата.

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *