ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ: Бандата на Ценко Чоков мъчила длъжник с шише в а….

Престъпната група на кмета на Галиче Ценко Чоков, която бе задържана в четвъртък, измъчвала длъжник, като му пъхала шише в ануса. За това разказа самият пострадал пред съда. Гаврата била заснета, за да се показва снимката за назидание и на други длъжници.

На фотото се виждал мъжът със смъкнати панталони и с  шише отзад, а до него стоял синът на кмета, 12-класникът Мартин Чоков. Това стана ясно в спецсъда, където в 17 часа прокурор Росен Радев поиска постоянен арест на кмета на Галиче, сина му и още шестима членове на бандата, сред които и общинският съветник от Бяла Слатина Касъм Касъмов.

Чоков и останалите от групата бяха докарани при засилени мерки за сигурност, като той в началото не спря да се усмихва на дъщеря си Виолина Кръстева. В залата бе и по-големият му син Спас, който се появи с масивен златен ланец около врата. Баща му съзря украшението и с ръце му показа да го свали, за да не го види съдията. Спас веднага изпълни указанието.

20 свидетели са разпитани по делото, като те разказват за организацията на групата. Парите за лихварска дейност давал Ценко на сина си Мартин, който е абитуриент в училището в Галиче. Той ги раздавал в махалата. Свидетел разказал, че за предаването на 3500 лева Мартин събирал по 1000 лева лихва на месец. Той се занимавал и с наркоразпространение, като баща му бил негов покровител, а приятели му помагали да събира дълговете. Когато те не успявали, се намесвал самият Ценко Чоков.

Очаква се всеки момент да започнат пледоариите на адвокатите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *