Тези три зодии ги очаква голяма изненада до края на лятото!

Ако сте един от тези зодиакални знаци, означава, че ще изживеете голяма радост това лято, пише zajenata.bg.

Водолей
Представителките на тази зодия имат най-големи шансове в останалите месеци на 2016 г. Да официализират връзката си или да научат, че ще станат майки. Топлите месеци на тази година ще бъдат особено склонни към семейните връзки. Това е подходящ период за започване на сериозна връзка.

 
Рак
Емоционалната зодия в хороскопа това лято ще има късмет, когато става въпрос любовните връзки. Накрая ще успее или да излезе от лоша връзка или да запознае с принц на бял кон или пък ще официализира нещо, което отдавна го желае. Искат да влязат в брак с верен партньор, така че през месец юни точно с такъв ще се запознаят. Ако пък дълго време мислите за въздушен знак, през юли 2016 може да имате незабравими мигове, които обещават сериозна връзка.

Лъв
Въпреки че огнените Лъвове мислят, че още не е дошло време да се успокоят, лятото 2016 в пълен размер ще отрече това. През юни най-накрая ще се спасят от тяхната заплетена ситуация и нещата ще бъдат много ясни.
Юли и август, които иначе са техните месеца ще им донесе много усмивки, любов, но и възможна семейна оферта.

За представителките, които отдавна са били във връзка точния момент да кажат ДА или поне да помислят за това, докато свободните могат да чакат фатална любов, на която няма да устоят.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *