АКЦИЯ АНТИДРОГА В ПИРИНСКО! Дилъри от Петрич и Сандански паднаха в капана, отведоха ги в ареста

В хода на проведена, на територията на област Благоевград, акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, е констатирано следното:

На 31.05.2016г. около 15:00 часа, от полицейски служители на РУ-Петрич, е извършена проверка в жилище в гр.Петрич, обитавано от И.Ш./20г./ от гр.Петрич. При проверката е открита и иззета около 0,4 гр. зелена, тревиста маса, реагираща положително на канабис. И.Ш. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 31.05.2016г. около 23:25 часа на ул.”Свобода” в гр.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на лек автомобил „Шкода Октавия”, управляван от Д.Ц./31г./ от гр.Сандански. В хода на проверката у лицето е открита и иззета около 0,39 гр. суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Д.Ц. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 01.06.2016г. около 01:30 часа в гр.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на лек автомобил „Мерцедес” с водач С.Г./19г./ от гр.Сандански и намиращите се в него: Н.И./19г./ от гр.Сандански, 17-годишен младеж от с.Склаве и 16-годишен младеж от гр.Сандански. В автомобила е намерена и иззета около 0,32 гр. суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *