Половината ХІІ „в“ от НХГ се събра 10 г. след бала, стартираха купона с песен на „Тангра”, любима на класа

С любимата песен на класа от ученическите години миналата вечер бе даден старт на купона на съучениците от ХІІ „в“ в НХГ – Благоевград 10 години след бала им. Половината клас се събра  две петилетки след завършването и се оказа, че всички помнят хита на „Тангра“ за хазяйката с каничката с кафе, с който се разделили с класния си – географа Димитър Апостолов, с много мечти и надежди през 2006 г. Констатацията, че почти всички са семейни и имат наследници, не изненада никого. Единствено Джеит Газиев, вече дипломиран стоматолог с два кабинета в селата Абланица и Слащен, доведе на сбирката съпругата си, но това също не бе изненада, тъй като тя била ученическата му любов и дама на бала.

С успешна треньорска кариера се похвалиха Даниела Велинова, основателка на детския СК „Прима“ за естетическа гимнастика, и Георги Иванов, един от учредителите на благоевградската футболна школа „Хлапетата“. Част от съучениците от някогашния ХІІ „в“, които не се включиха в купона, се опитаха да извинят отсъствието си с това, че отдавна са напуснали Благоевград и имат служебни ангажименти, но присъстващите приеха за основателна само липсата на гастарбайтерите в САЩ, Англия и Италия и вдигнаха наздравици в тяхна чест.

Срещата бе толкова емоционална, че персоналът в заведението, в което бе партито, реши да не се съобрази с работното време и вместо да затворят в 2 ч. през нощта, останаха с празнуващите до зори.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *