БОЙ ДО СМЪРТ! Ужасена жена пропищя, изнасилвач я сгащи в ъгъла, съпругът й яростно му се нахвърли с щанга

Шокираш момент е заснет от камера за наблюдение. На видеото се вижда как нюйоркчанин пребива потенциален изнасилвач на жена си с щанга. Мамаду Диало е паркирал пред блока, когато ужасената му жена звъннала по телефона и му казала, че мъж влязъл с взлом в дома им в квартал Бронкс и се опитва да я изнасили. Камера за наблюдение е уловила как полуголия 43-годишен Ърл Наш се разхожда из коридора, след като е избягал от апартамента на Диало.  
 
В един момент вратите се отварят и на етажа нахълтва Диало с щанга в ръце. Виждайки Наш, 61-годишният му се нахвърля, като яростно го удря с щангата.
 
Наш, който е бивш затворник, все още се опитва да си обуе панталоните и да избяга, когато е нападнат от Диало. Боят освен на етажа, продължава и в асансьора, който в крайна сметка е целия в кръв, пише блиц.
 
Наш почива в болница „Линкълн” от „тежки травми по главата и тялото” три часа по-късно. Диало е арестуван същата вечер. Първоначално е обвинен в непредумишлено убийство, но после обвинението е променено на нападение.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *