Последният удар с нож в корема убил Джейлян, мъжът й обвинен в умишлено убийство

Окръжна прокуратура – Русе привлече като обвиняем 33-годишния Бахар Селим за престъпление по чл. 115 НК – умишлено убийство на съпругата си Джейлян, съобщиха вчера официално представителите на Темида, пише „24 часа“.

Убиецът, който все още не е дал обяснение, защо закла жена си, е задържан с постановление на наблюдаващ прокурор за срок от 72 часа. До момента е установено, че на 31 май около 18.30 часа в землището на Русе, близо до 12-ти километър на пътя Велико Търново – Русе, Бахар Селим е нанесъл множество прободни рани с нож на съпругата си, в резултат на които тя починала. Фатален за нея се оказал последният удар с нож в корема. Жената починала от вътрешен кръвоизлив, показала аутопсията. Действията по разследването продължават. Назначени се експертизи. Предстои Окръжна прокуратура – Русе да внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка задържане под стража спрямо същото лице, която вероятно ще бъде гледана в петък.

Като най-вероятна причина за убийството на Джейлян се сочи дивата и в същото време напълно безпочвена ревност на 33-годишния Бахар, смятат съседите на семейството във вход Ж на блок 3 в русенския квартал „Дружба” 1. Според тях, жената била често малтретирана от съпруга си и дори през зимата криела със слънчеви очила синините по лицето си, често била прогонввана от дома си да спи навън. Най-страшното в трагедията обаче е, че Джейлян и Бахар оставят и дете, на практика без баща и майка. Синът на семейство Селим току –що е завършил първи клас.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *