HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Защитникът на „Банско“ Й. Лечов пред 100 сватбари се врече във вярност на избраницата си Райна Воденичарова

Защитникът на „Банско” Йордан Лечов скъса с ергенлъка и се врече във вярност на дългогодишната си приятелка Райна Воденичарова, която вече носи неговата фамилия. Двамата сложиха край на едно от най-дългогодишните връзки в града под Тодорка и поставиха ново начало в отношенията си, вече като семейство, пред над 100 гости на сватбеното им тържество. Сред тях с особена почит бяха съотборникът му Костадин Слаев със съпругата си Ирена и дъщеричката им Александра, които бяха кумове и с не по-малко вълнение от младоженците участваха в радостното събитие.

В центъра на празника бе и братът на младоженеца Иван, когото Йордан „прежени“, и по стара българска традиция му купи нов чифт обувки, с които бе на сватбата. Братът на булката Росен пък бе най-активният в танците. Родителите на младоженците Динка и Любен Лечови и Милка и Христо Воденичарови се бяха постарали да направят сватба за чудо и приказ за своите деца.

Своеобразната изненада, наречена „Футболни съпруги“, бе появата на Зорница Янчовичина, Евелина Вишанина, Елисавета Кацарова, Раина Зайкова и водещата на сватбата Елена Калайджиева в екипите на ФК „Банско”, с което напомниха за това как трябва новоизпечената госпожа Лечова да присъства на стадиона.

За Pайна и Йордан Лечови пък празненството ще има продължение, след като тази седмица те ще кумуват на сватбата на близките си приятели Ваня Николова и Николай Йонов, които през уикенда ще сключат брак.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *