HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ШОКИРАЩО! Учителката забременя от 13-годишен ученик

Учителката по английски, забременяла от 13-годишен свой ученик и избягала, сама се предала на полицията, но била освободена под гаранция за сумата от 100 000 долара, допълни “Дейли мейл”. Александрия Вера е обвинена в продължителен сексуален тормоз над дете. 24-годишната учителка преподавала английски език. Тя признава, че е имала връзка с ученика от почти една година. Вера е споделила на полицията, че е направила аборт.

Всичко започнало, когато момчето не се появило в училище и учителката се свързала с него чрез социалната мрежа Instagram. Тяхната връзка се развила до такава степен, че двамата правели секс почти всеки ден.

Двойката никак не се старала да прикрива своите взаимоотношение и дори получили пълната подкрепа на родителите на момчето, които “с нетърпение очакват бебето”. По думите на съученик на 13-годишния, той я хващал за задните части пред всички, без никакви притеснения.

Говорител на училището твърди, че в момента, в който са отправени обвиненията, Вера веднага била освободена от длъжност.

“Безопасността и сигурността на учениците и служителите в нашето училище са с най-голям приоритет”, допълва той.

На скандалната учителка са повдигнати обвинения за сексуален тормоз над дете, но полицаите не могат да я открият, за да й връчат заповедта за арест.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *